rum.jpg

Бадел Домашен

Абецедата на најдобрите колачи започнува со Бадел-овиот Домашен.

Бадел-овата дама со буре стана традиционален симбол на најпопуларниот ароматичен пијалок кој се користи како додаток за изворни и оригинални слатки и како омилен додаток за чај.

Бадел-овиот Домашен се произведува според посебна рецептура од најквалитетен алкохол со додаток на специјални есенции од рум. Благодарејќи на таа есенција, тој има препознатлив и карактеристичен мирис кој ги облагородува сите колачи и чаеви во студените зимски денови.

Достапно во волумен од: 0,1l; 0,2l; 0,25l; 0,5l; 1l.