queens1lit.jpg

Queen's 1 литар

Исклучителната главна овошна серија Queen's e веќе со нов дизајн и нов порака - "Јас знам што пијам". Специјално развиени рецепти за секој вкус придонесуваат за совршена овошна композиција и оптималното количество сок и пире од овошје.
Queen's 1L расположиви вкусови:, портокал 100%, портокал 100% со мандарина, портокал 100% со парчиња овошје, портокал нектар јаболко 100%, праска, кајсија, ананас, банана, егзотика, вишна, црвен грејпфрут, зелено јаболко, рибизли .