queens1lit.png

Queen's 0.25 литри

Queen's веќе се нуди во нова стаклено шише за еднократна употреба со одличен дизајн. Традиционално високиот квалитет и врвен вкус на Queen's се соединети во исклучително шише. Најубавото доживување од потрошувачката на Queen's е дополнето и од многу нови текстови на дното на капачето:)
Queen's 250 ml расположиви вкусови:, портокал, праска, кајсија, ананас, банана, егзотика, вишна, зелено јаболко, рибизла, јаболко, банана-јагода