mustang50.jpg

Mustang

50

Спецификација  
Тип на мотор 139QMB, 50cc,4 тактен
Зафатнина 49.5
Максимална моќност 1.88KW/6700rpm
Максимална брзина  45km/h
Гориво/Капацитет на Резервоарот 5L
Гас килoметражата 2.0L/100km
Систем за ладење воздушно ладење 
Гума  120/70-12
Задна гума 120/70-12
Должина 1830mm
Ширина 695mm
Меѓуоскино растојание 1260mm
Висина 1160mm
Одобрение на тип  EEC
Тежина 90kg