mirinda.JPG

Миринда оранж

Газиран освежителен безалкохолен пијалок од растителен екстракт со содржина на концентриран сок од портокал, по лиценца на Pepsi Cola International.

Се полни во:
- Стаклена амбалажа од 0,25l Пакувано: 1/24 во гајба;
- Пластична (PET) амбалажа од:
    0,5l Пакувано: 1/12 во термо фолија;
    1l Пакувано: 1/9 во термо фолија;
     1,5l Пакувано: 1/6 во термо фолија;