Услуги

Слајон Комерц нуди целосни и сеопфатни решенија за продажба, дистрибуција, маркетинг и бренд услуги на различни индустрии и производи, како што се: алкохолни и неалкохолни пијалоци, кафе, цкутери, акумулатори за скутери, моторни масла, клима уреди, транспорт и шпедиција.

За нас

Слајон Комерц дооел Скопје нуди традиција , услуга и врвен квалитет. Нашите корени во приватниот бизнис датираат уште во далечната 1963 година. Слајон Комерц е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни и познати брендови. Нашата цел е остварување на нашата визија и мисија,а тоа е да бидеме најдобри во продажбата на услугите и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме, како и континуиран раст на бизнисот и создавање на долгорочни и квалитетни односи со нашите деловни партнери. Нашите клиенти се реномирани учесници на пазарот, кои се движат од големи мултинационални синџири, продавници на големо како и независни локални трговци. Поради тоа Слајон Комерц нуди широк спектар на услуги и производи , флексибилност и локална експертиза.