cezar.jpg

Cezar

Цезар е познат бренд на Бадел 1862 во категоријата на вињаци. Вињак е хрватски назив за категорија на јаки аклохолни пијалоци произведени од 100% вински дестилат. Благодарејќи на долгогодишното присуство на пазарот и пласманот посебно на пазарот на Источна Европа, Цезар стана синоним за Хрватски вињак и чест сувенир кај бројни туристи од Чешка, Словенија и Македонија. Се консумира како аперитив и дигестив.

Достапно во волумен од: 1l.