Слајон Комерц дооел Скопје нуди традиција , услуга и врвен квалитет. Нашите корени во приватниот бизнис датираат уште во далечната 1963 година. Слајон Комерц е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни и познати брендови. Нашата цел е остварување на нашата визија и мисија,а тоа е да бидеме најдобри во продажбата на услугите и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме, како и континуиран раст на бизнисот и создавање на долгорочни и квалитетни односи со нашите деловни партнери. Нашите клиенти се реномирани учесници на пазарот, кои се движат од големи мултинационални синџири, продавници на големо како и независни локални трговци. Поради тоа Слајон Комерц нуди широк спектар на услуги и производи , флексибилност и локална експертиза.

Вредности и принципи на Слајон Комерц

  • Чесна работа и интегритет
  • Старст за лидерство и победа
  • Почит кон сите поединци и вреднување на личните способности
  • Тимска работа и адаптирање на промени
  • Луѓето се најскапоцена вредност за нас
  • Флексибилност и фокусираност на задоволство на нашите клиенти
  • Ние сме општествено одговорна компанија