Сакате ли и Вие да се придружите на тимот на Слајон Комерц?


За да се пријавите за вработување во Слајон Комерц, Ве молиме пополнете ја следнава апликација за вработување.
Ви благодариме за Вашиот интерес!

Основни информации


Име и презиме
Телефон
E-mail
Адреса
Поштенски број
Град

Образование


Наслов
Образование

Работно искуство


Моментално/Поранешно работно место
Работодавач
Од
До

Прилози


CV - (во pdf или doc формат) прикачи документ
Апликација - (во pdf или doc формат) прикачи документ